Páratlan élményt nyújtó buborék házak - Te kipróbálnád?

Írországban, Fermanaghban megálmodtak egy, a turisták körében egyre népszerűbb üdülőfalut. Itt találhatók az átlátszó pihenőházak, másik nevükön a buborék házak, amelyek 180 fokos kilátást nyújtanak a természetre. - Hogy kipróbálnád-e őket, olvass tovább. Szerintünk nagyon jó élmény lehet!

quantum-glass_e-glas_-igloos-hotel-kakslauttanen_saariselka_finland_visual-11_juha-lisakki-koivisto-678x381.jpg

A buborék házak belső terét skandináv ihletésű, baldachinos ággyal és plüss karosszékkel rendezték be, hogy tökéletes nyugalmat biztosítsanak. A terv a Dome Experiance-nak köszönhető, akik megépítették az un. "Finn Lough Bubble Domes" tipusú buborék házakat. Felfújhatóak, padlófűtésesek, fürdőszoba is van bennük, a berendezésük pedig luxuskényelmet biztosít. A teljes pihenéshez és kikapcsolódáshoz hozzájárul, hogy sem wifi, sem TV nincs benne, csak egy kávé főző. 

hotel-bubble-noko-03.jpg

attrap-reves3.jpg

Abban megegyezhetünk, hogy Írország egy mesébe illő, gyönyörű hely, és akik már kipróbálták ezt a páratlan élményt azt mesélik, hogy egy csodálatos csillagos éjszakában, vagy egy romantikus időtöltésben volt részük. A buborék házakból tökéletesen látszik a természet, hallatszik az erdő zúgása és a madarak éneke. A vendégek számára biztosított teleszkóppal a Tejút is megcsodálható!

finn_lough_bubble_dome6.jpg

gl50-northern_ireland-ss-finn_lough-3-1500x900.jpg

Ha ezt a cikket elolvasta, feltételezhető, hogy érdekli a téma, és hogy jó hasznát venné egy ingatlanközvetítőnek. A mi dolgunk az, hogy az ingatlan hirdetésével, és az adás-vétellel kapcsolatos terheket levegyük a válláról. Ránk bízhat sok olyan feladatot, amivel rengeteg időt és energiát spórol meg, így marad ideje a többi fontos dologra is.

Ide www.drahotaingatlan.hu kattintva nézzen körül a honlapunkon és a hirdetéseink között, és ha nem találja meg azt, amit keres, vagy bármilyen kérdése van, esetleg tanácsra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, találjuk ki együtt, miben tudunk Önnek segíteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://drahotaingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr7513824642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőségeink:

Tel.: +36 707 707 804

Drahota Ingatlan - az Ön támogató partnere ingatlanügyben! A Drahota Ingatlan küldetése, hogy mindenkinek megtalálja a lehetőségekhez képest legtökéletesebb ingatlant. Hiszünk abban, hogy a klasszikus, nyomulós ingatlanügynökök ideje lejárt, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat a közös munka során.

Facebook oldaldoboz

Címkék

2017 (1) 3D építészet (1) 3D nyomtatás (1) Airbnb (1) albérlet (3) Alexa (1) állami támogatás (1) Amazon (1) apartment in a box (1) átalakítás (1) automatizáció (1) a jövő ingatlanjai (1) A jövő otthona (1) A jövő városa (1) a jövő városa (1) A Magnólia-sztori (1) befektetni (1) béna ingatlanhirdetések (1) Best of Facebook (5) biodiverzitás (1) Budaörs (1) Chip és Joanna Gaines (1) Construma 2018 (1) contour crafting (1) CSOK (1) Dánia (1) design (1) digitális nomád (1) Duna (1) Dwell (1) életmód (1) energetika (2) energiatakarékos építés (1) építészet (3) Építészeti Biennálé 2018 (1) építőipar (2) ergonómia (1) Facebook posztok 2018 (5) felmérés (1) felújítás (1) fenntartható építészet (3) fenntartható építkezés (1) fenntartható fejlődés (1) garzon (2) guruló otthon (1) gyerek (1) ház (4) házfelújítás (1) házfelújító show (1) házkiadás (1) HelloWood (1) hempcrete (1) HGTV (1) hirdetés (1) Hollandia (1) home office (1) home staging (2) hőszigetelés (1) Hugh Fearnley-Whittingstall (1) Hungexpo (1) hygge (1) IKEA (1) ingatlan (6) ingatlanfejlesztés (1) ingatlanpiac (2) ingatlantrend (2) ingatlan eladás (1) ingatlan felkészítése eladásra (1) installáció (1) intelligens otthon (2) irodaház (1) irodai környezet (1) karácsony (1) karácsonyfa (1) Karácsonyi mese (1) kartonház (1) kenderbeton (1) kenderbeton ház (1) készház (1) kiállítás (1) Kína (1) kollégium (1) konyha (2) korszerűsítés (1) kreatív otthon (1) kutyabarát munkahely (1) lakás (6) lakásdekor (1) lakásfelújítás (1) lakáskiadás (1) lakáskiegészítők (1) lakóautó (1) lakóhajó (1) legális albérletbe adás (1) mikro-apartman (1) minigarzon (1) moduláris építkezés (1) nano-stúdió (1) nevetés (1) ökoépítészet (1) okos otthon (1) Ori Systems (1) otthon (3) otthondesign (1) otthoni iroda (1) otthon melege program (1) pályázat (1) passzívház (1) pénznyelő (1) robotbútor (1) sharing economy (2) Siri (1) smart home (2) sötétkék (1) szavazás (1) szerződés (1) Szezonalitás (1) színek (1) támogatás (1) társasház (1) tetőkert (1) tiny house (1) Tisza (1) trend (1) újragondolt ingatlanok (1) újrahasznosítás (1) ünnep (1) urbanizáció (2) úszóházak (1) vanlife (1) városfejlesztés (2) városi garzon (1) Velence (1) Vidámság (1) WELL building (1) Wikkelhouse (1) zöldtető (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása