A sikeres ingatlanügynök legfontosabb jellemzői

A legtöbb embernek, aki maga hirdeti ingatlanát, igen kevés tapasztalata van ingatlanügynökökkel. Emiatt nem tudnak különbséget tenni egy lelkiismeretes, megbízható és egy kevésbé lelkes ügynök között, így akár csalódás is érheti őket, ami miatt még kevesebb kedvük lesz ügku273l0wtw.jpgynökkel hirdetni.Pedig egy jó ingatlanos olyan, akár egy karmester, aki egy összehangolt csoportot vezet egy cél felé, és ez nem más, mint az ingatlan értékesítése.

 

A jó ügynök legfontosabb jellemzői:

 

  1. Ismeri a környéket: Nagyon fontos, hogy az ügynök ismerje az értékesítendő ingatlan környékét, legyen megfelelő tapasztalata, tudása a környék árairól, fontos jellegzetességeiről, legyen eladott ingatlana a környéken.
  2. A legapróbb részletekre is odafigyel: Egy szervezett ügynök, aki a mindenre kiterjedő figyelemmel dolgozik, a legeredményesebb ügynök. Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. Ez az ingatlanoknál is igaz. Egy jó ügynök minden apró változtatást ismer, amivel a tulajdonos értékesebbé,eladhatóbbá teheti ingatlanát. A legjobb fényképeket mindig ezek az ügynökök készítik.vn31fka8mt.jpg
  3. Kapcsolatok: A legjobb ügynökök, ha ellátogatnak egy eladandó házhoz, egy lehetséges vásárlókkal teleírt listával a kezükben kelnek útra. Jó kapcsolatot ápolnak a környéken dolgozó más ingatlanosokkal, ügynökségekkel, ha ez segíti az eredményes munkát.
  4. Állhatatosság: Eladók álma egy olyan ügynök, aki nem adja fel, és mindig lelkesen, keményen dolgozik.
  5. Rámenős, de udvarias stílus: Az eredményes ügynök nem fél beszélni. Legalább annyira reklámozza az eladandó ingatlant, mintha a sajátja volna. Rámenősségével gondoskodik arról, hogy az ingatlan ne tűnjön el az ingatlanpiac kínálatában.
  6. Jó ösztönök, és ápolt megjelenés: Az eladók keményen dolgoznak otthonukon, hogy tökéletesen nézzen ki, ha egy lehetséges vásárló megnézné, így teljes joggal várják el, hogy az ügynök megjelenése is ápolt, bizalomgerjesztő legyen. Emellett egy jó ügynök finom érzékkel kell, hogy rendelkezzen ahhoz, hogy tudja mikor mit mondjon, ahhoz, hogy bizalmat ébresszen a vevőkben, és mit mutasson a házból, hogy a legjobb tulajdonságait kiemelje.
  7. Technológiai hozzáértés: Ezt nem is kell magyarázni. Egy ügynök aki up-to-date tud maradni, sokkal eredményesebben dolgozik.
  8. Őszinteség: A sikeres eladáshoz az eladónak olyan ügynökre van szüksége, aki őszintén elmondja, ha esetleg túl magas a kiszabott ár az ingatlanért, vagy ha kisebb változtatásokkal még értékesebbé lehetne tenni az ingatlant.
  9. Szorgalom: Egy jó ügynök szorgalmas, mindig fáradhatatlannak tűnik, és minden eladáson úgy dolgozik, mintha az lenne a legfontosabb, legnagyobb értékű.

forrás: http://www.realestateinsidermag.com/business-tips/10-characteristics-of-a-successful-real-estate-agent/

A bejegyzés trackback címe:

https://drahotaingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr538395574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőségeink:

Tel.: +36 707 707 804

Drahota Ingatlan - az Ön támogató partnere ingatlanügyben! A Drahota Ingatlan küldetése, hogy mindenkinek megtalálja a lehetőségekhez képest legtökéletesebb ingatlant. Hiszünk abban, hogy a klasszikus, nyomulós ingatlanügynökök ideje lejárt, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat a közös munka során.

Facebook oldaldoboz

Címkék

2017 (1) 3D építészet (1) 3D nyomtatás (1) Airbnb (1) albérlet (3) Alexa (1) állami támogatás (1) Amazon (1) apartment in a box (1) átalakítás (1) automatizáció (1) a jövő ingatlanjai (1) A jövő otthona (1) A jövő városa (1) a jövő városa (1) A Magnólia-sztori (1) befektetni (1) béna ingatlanhirdetések (1) Best of Facebook (5) biodiverzitás (1) Budaörs (1) Chip és Joanna Gaines (1) Construma 2018 (1) contour crafting (1) CSOK (1) Dánia (1) design (1) digitális nomád (1) Duna (1) Dwell (1) életmód (1) energetika (2) energiatakarékos építés (1) építészet (3) Építészeti Biennálé 2018 (1) építőipar (2) ergonómia (1) Facebook posztok 2018 (5) felmérés (1) felújítás (1) fenntartható építészet (3) fenntartható építkezés (1) fenntartható fejlődés (1) garzon (2) guruló otthon (1) gyerek (1) ház (4) házfelújítás (1) házfelújító show (1) házkiadás (1) HelloWood (1) hempcrete (1) HGTV (1) hirdetés (1) Hollandia (1) home office (1) home staging (2) hőszigetelés (1) Hugh Fearnley-Whittingstall (1) Hungexpo (1) hygge (1) IKEA (1) ingatlan (6) ingatlanfejlesztés (1) ingatlanpiac (2) ingatlantrend (2) ingatlan eladás (1) ingatlan felkészítése eladásra (1) installáció (1) intelligens otthon (2) irodaház (1) irodai környezet (1) karácsony (1) karácsonyfa (1) Karácsonyi mese (1) kartonház (1) kenderbeton (1) kenderbeton ház (1) készház (1) kiállítás (1) Kína (1) kollégium (1) konyha (2) korszerűsítés (1) kreatív otthon (1) kutyabarát munkahely (1) lakás (6) lakásdekor (1) lakásfelújítás (1) lakáskiadás (1) lakáskiegészítők (1) lakóautó (1) lakóhajó (1) legális albérletbe adás (1) mikro-apartman (1) minigarzon (1) moduláris építkezés (1) nano-stúdió (1) nevetés (1) ökoépítészet (1) okos otthon (1) Ori Systems (1) otthon (3) otthondesign (1) otthoni iroda (1) otthon melege program (1) pályázat (1) passzívház (1) pénznyelő (1) robotbútor (1) sharing economy (2) Siri (1) smart home (2) sötétkék (1) szavazás (1) szerződés (1) Szezonalitás (1) színek (1) támogatás (1) társasház (1) tetőkert (1) tiny house (1) Tisza (1) trend (1) újragondolt ingatlanok (1) újrahasznosítás (1) ünnep (1) urbanizáció (2) úszóházak (1) vanlife (1) városfejlesztés (2) városi garzon (1) Velence (1) Vidámság (1) WELL building (1) Wikkelhouse (1) zöldtető (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása